Semua stakeholder DDK dan Rakan Kongsi DDK yang dihormati,

Kami ingin memaklumkan bahawa secara rasminya kami telah MENAMATKAN kerjasama kami dengan SURFACE EXCHANGE. Berdasarkan maklumat yang disediakan oleh pasukan official surface tentang status platform pertukaran mereka, kami mengambil tindakan segera ini untuk melindungi kepentingan Syarikat, komuniti dan pihak lain yang berhubung secara terus. Keputusan tersebut juga dibuat untuk melindungi reputasi dan salah faham selanjutnya bagi Platform DDKoin.

Pengumuman ini adalah untuk memaklumkan semua stakeholder dan peniaga DDK yang menggunakan Surface Exchange bagi memberikan amaran pengumuman rasmi ini untuk mendapatkan aset anda secepat mungkin dan disimpan dalam platform yang selamat.

Disebabkan oleh penamatan kerjasama ini, semua stakeholder dan peniaga DDK tidak boleh mendeposit lagi dalam platform Surface Exchange untuk berdagang & sila dapatkan aset anda bagi mengelakkan sebarang isu pada masa hadapan.

Kami juga telah menghantar surat penamatan rasmi kepada pasukan Surface Exchange untuk tujuan ini.

Sila ambil tindakan yang diperlukan dengan serta-merta, DDK Foundation tidak akan bertanggungjawab atas sebarang masalah/isu berlaku disebabkan oleh gagal melakukan sedemikian. Jika anda mempunyai sebarang isu, anda boleh menanyakan terus kepada Pasukan Sokongan Surface Exchange:

https://t.me/SurfaceFoundation

https://www.facebook.com/surfacexchanger/

https://www.twitter.com/SurfaceExchange

Kami ingin mengucapkan terima kasih dan memberikan penghargaan kepada Surface Exchange atas kerjasama pada masa lepas dan kami ucapkan semoga mereka mendapat yang terbaik bagi usaha mereka pada masa akan datang.

Kami amat menggalakkan semua stakeholder dan rakan kongsi DDK melakukan sebarang deposit dan transaksi melalui 4 pertukaran yang diluluskan:

ExMarkets https://exmarkets.com/home

Finebox https://www.finexbox.com/

Probit https://www.probit.com/en-us/

Vindax https://vindax.com/

Untuk maklumat lanjut tentang pertukaran DDK yang diluluskan, sila lihat pautan ini:

https://ddkoin.com/

Terima Kasih

Kerjasama anda amat dihargai.

Pasukan Pengurusan DDK –

Kami memberi anda pengumuman daripada Surface Exchange Official:

Categories: DDK Blog

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *