Stakeholder, penggemar Blockchain dan CryptoTrader yang dihormati,

Pertama sekali, kami ingin mengucapkan tahniah kepada semua pengguna Blockchain atas pelancaran DDK Explorer 2.0 yang secara rasmnya dilancarkan pada 29 Mei 2020. Kedua, akhirnya kami boleh mendedahkan kerjasama rahsia kami yang telah disembunyikan dalam masa yang lama: DDK blockchain akan melancarkan aset asal pertamanya – token MAKES (MKS), syiling kripto berasaskan pertukaran kripto CoinMargin yang akan bertindak sebagai pemangkin untuk CoinMargin Exchange dan menawarkan pelbagai utiliti sampingan seperti staking, peminjaman, perdagangan sosial dan banyak lagi (sistem rujukan adalah secara LANGSUNG!).

Pelancaran DDK Explorer 2.0

Kerja keras daripada pasukan Pembangun DDK dan pasukan Pengurusan DDK bagi memastikan peta perjalanan DDK 2020 berjaya dicapai bersama dengan kesabaran Stakeholder / pengguna DDK yang menanti-nantikan perkembangan ini untuk dilancarkan. Walau bagaimanapun, disebabkan oleh situasi pandemik yang sedang dihadapi oleh seluruh dunia pada awal 2020 sehingga masa kini, kami hanya boleh membuat pelancaran kecil (acara tidak rasmi) melalui halaman peminat DDK_Official secara dalam talian yang anda boleh sentiasa melihat versi dalam talian (pada bulan sambutan Hari Raya Aidilfitri) menggunakan pautan ini dan video pelancaran rasmi di Youtube secara berturutan: – Facebook & Youtube . Harap anda sukakannya! ☺

DDK Explorer 2.0 dibenamkan dengan ciri-ciri terkini Blockchain dan sifat gangguan pembangunan seperti yang ditunjukkan melalui pautan ini. Anda boleh melihat bahawa terdapat beberapa tab yang ditampilkan dalam Explorer 2.0 seperti PAPAN PEMUKA, WAKIL (DELEGATE), TRANSAKSI, BLOK, ALAMAT dan banyak lagi. Dalam tab Papan Pemuka, anda boleh mencari data transaksi yang ditapis mengikut alamat DDK, Blok dan transaksi. Seluruh mekanisme carian ialah data masa nyata yang dibenamkan dalam Blockchain. Selain itu, terdapat maklumat tambahan data masa nyata bagi Permodalan Pasaran, Bekalan Peredaran, Jumlah Stake, Jumlah Alamat DDK, Jumlah transaksi dan harga semasa DDK yang diambil dari API yang disediakan melalui kerjasama DDK Foundation dengan Coinranking.com.

Bagi pengalaman yang lebih telus untuk ciri-ciri dan penggunaan DDK Explore 2.0, anda sentiasa boleh menyemak imbas pautan seperti di bawah:

 • Wakil (Delegate)
 • Transksi
 • Blok
 • Akaun
 • Nyahpepijat
 • Perbincangan

Berita baik lain ialah platform dan logo DDK telah mendapat kelulusan logo Tanda Dagangannya daripada PERBADANAN HARTA INTELEK MALAYSIA (myipo). Ini ialah pautan pengumuman rasmi tentang berita ini. Perkhidmatan dan produk yang akan terdapat logo tersebut dan dibuat tanda dagangan dengan hak cipta terpelihara akan termasuk Perkhidmatan Dompet Elektronik, Perkhidmatan Pembayaran, Pemindahan Dana Elektronik, Perkhidmatan Peminjaman kepada Pedagang yang Dilindungi oleh Akaun Kebolehterimaan, Perkhidmatan Transaksi Kewangan termasuk Perkhidmatan Kewangan Berhubung Mata Wang Digital, Menyediakan Transaksi Komersial yang Dilindungi, Perkhidmatan Perdagangan Kewangan Elektronik dan semua produk lain yang dicipta oleh DDK Foundation. Untuk pemahaman selanjutnya tentang sijil ini dan tujuan Tanda Dagangan ini, anda juga boleh membaca pada artikel Halaman Peminat Facebook CEO DDK.

Token MAKES (MKS) berasaskan Pertukaran CoinMargin.

Untuk menambah lebih banyak berita hebat, surat berita ini juga bertujuan untuk mengumumkan kerjasama terbesar yang terkini tentang DDK Foundation dengan pasukan pembangun Eropah dari Lithuania tentang pembangunan Blockchain kami yang terkini. Di sini, secara rasminya kami mengumumkan bahawa DDK telah memeterai kerjasama dengan CoinMargin.com dan telah melancarkan projek sulungnya yang dipanggil MAKES (MKS) token. Projek ini sangat penting kepada pembangunan DDK Blockchain disebabkan oleh penyepaduan dan perkembangan dengan CoinMargin.com. DDK terlibat secara terus bukan hanya melalui kerjasama pasukan, tetapi juga DDK Master Founder (YH Dato’ Arai Ezzra) telah terlibat secara terus dalam pembangunan awal kertas putih CoinMargin.com dan pada fasa awal menyumbangkan idea dan penyelesaian dalam memberikan produk terbaik kepada semua pengguna DDK Blockchain. Dengan itu, kami berbesar hati untuk juga mengumumkan the official CoinMargin.com whitepaper untuk anda melakukan usaha wajar anda.

CoinMargin ialah organisasi iaitu platform perdagangan aset digital yang didaftarkan dan dikawal atur sepenuhnya di Labuan FSA di bawah nama Blockchains.Inc (LL13368), Malaysia. Salah satu faktor paling penting yang meletakkan CoinMargin di hadapan platform mata wang kripto dan aset digital lain ialah pematuhan undang-undang. CoinMargin memohon lesen broker wang daripada badan pengawal atur Labuan FSA untuk melakukan aktiviti perdagangan Kripto dan sedang dalam proses penyerahan dan penubuhan. Stakeholder DDK sentiasa akan dikemas kini tentang sebarang maklumat lanjut tentang perkembangan ini tepat pada masanya. Mengikut kertas putih ini, pasukan CoinMargin juga telah bekerjasama dengan pasukan berpengalaman yang mempunyai pengetahuan meluas, rekod terbukti dan rangkaian rakan kongsi meluas dalam Eropah dan Asia. CoinMargin memiliki ahli profesional Pasukan kripto kedudukan tinggi yang tangkas, mempunyai pelaksanaan dan pengaturan projek yang pantas dengan keselamatan dan pengalaman pengguna yang dipertingkatkan sentiasa diutamakan. Pasukan yang membentuk, menggunakan dan menjalankan CoinMargin mempunyai pengalaman sebelumnya yang meluas dalam membina sistem perdagangan, enjin padanan pesanan, melaksanakan strategi pengurusan tempahan pesanan serta membina komuniti trader yang aktif dan peka. – Halaman Kertas Putih Coinmargin.com; 7

Perkara yang paling menarik ialah anda boleh mula mendapatkan ganjaran rujukan dengan menjemput seseorang untuk menyertai platform CoinMargin! CoinMargin mempunyai sistem affiliate 3 tahap yang membolehkan anda mengumpulkan dan mendapatkan ganjaran daripada rujukan anda dan orang yang dibawa masuk oleh mereka! Gunakan pautan ini untuk menjana kod rujukan anda. Komuniti DDK adalah antara mereka terawal di planet yang mendengar berita tersebut dan dijemput untuk menyumbang kepada kejayaan projek!

Mulakan dengan CoinMargin

Selain itu, CoinMargin Exhange telah mencipta token MAKES (MKS) sendiri dan baru sahaja melancarkannya kira-kira 2 hari lepas melalui teknologi blockchain ERC223 dengan kuantiti 40,000,000 token MKS dengan harga $0.10 setiap MKS (1 MKS = $0.10 worth of $4,000,000 in total). Dengan kejayaan baru-baru ini bagi token berasaskan pertukaran dalam mata wang kripto, kami amat berbesar hati untuk menjemput komuniti kami untuk menjadi sebahagian daripada perjalanan CoinMargin dari awal. Jumlah Bekalan MKS ialah 200,000,000. Token yang dibuka akan digunakan untuk tujuan yang digariskan dalam pengedaran token. Hasil kutipan daripada token yang dijual akan digunakan untuk tujuan yang digariskan dalam peruntukan modal.

Menjelang Oktober tahun ini, pasukan CoinMargin akan memindahkan token MKS kepada DDK Blockchain Core 2.1 yang akan disepadukan mengikut peta perjalanan kami yang terkini untuk DDK Asset Issuing (DAI). Dengan itu, token MAKES (MKS) CoinMargin akan menjadi token PERTAMA yang dicipta oleh DDK Blockchain dan dilaksanakan menggunakan teknologi DAI dengan peluang Decentralized Staking yang sama seperti dalam kisah kejayaan platform ekonomi Staking DDK Blockchain.

Selain itu, anda juga dijemput untuk melihat pengedaran token MAKES (MKS) dan peruntukan modal di sini yang dibentangkan kepada anda secara telus.

Untuk permulaan Prapenjualan token, dinyatakan bahawa CoinMargin akan mempunyai 5 PERINGKAT /PUSINGAN Penjualan Umum (Prapenjualan) dan anda sebagai ahli komuniti DDK adalah antara orang terawal di planet yang akan mendengar berita dan dijemput untuk menyumbang kepada kejayaan projek! Pada tempoh Prapenjualan ini, terdapat lapan (8) kripto yang disediakan untuk anda membeli MKS iaitu BTC, ETH, LTC, DASH, USDC, USDT, VNDC dan DDK.

*Carta & Penjualan Umum / Pemantauan token Prapenjualan akan diumumkan dalam papan pemuka CoinMakes rasmi tidak lama lagi. Sila ambil perhatian bahawa peruntukan 35% diambil untuk Penjualan Umum / Prapenjualan token pada setiap pusingan. Sila lihat di laman web CoinMakes untuk butiran tentang pengedaran token.

Oleh sebab itu, kami amat menggalakkan komuniti DDK kami menyokong projek ini dengan mendaftar menggunakan pautan ini dan terdapat juga sistem affiliate yang membolehkan anda mengumpul dan mendapatkan ganjaran daripada rujukan anda dan orang yang dibawa masuk oleh mereka! Gunakan pautan ini untuk melihat program CoinMakes Affiliate anda. Satu lagi berita baik yang akan dilakukan apabila sistem distabilkan dan berjalan dengan lancar, CoinMakes akan disediakan untuk pengeluaran Masa Nyata yang membolehkan anda membuat pengeluaran serta-merta! Untuk maklumat lanjut, anda juga boleh menghubungi saluran & laman web sokongan Telegram rasmi mereka.

Jana Pautan Rujukan

Baca Kertas Putih MAKES (MKS)

Lihat juga artikel di bawah yang berkaitan pelancaran rasmi MAKES (MKS) dan projek coinmargin.com yang anda boleh tambah pada penyelidikan anda: Artikel sederhana & Tentang MKS

Kesimpulannya, pasukan DDK Foundation telah sentiasa berusaha bersungguh-sugguh untuk memastikan kami menyediakan platforn penyelesaian blockchain terbaik untuk perjalanan anda kepada kebebasan kewangan dalam persekitaran mata wang kripto dan kami juga bergerak ke arah projek kripto kegemaran di seluruh dunia. Oleh sebab itu, sila ambil masa anda untuk menonton Video secara Langsung kami daripada CEO Projek DDK (Puan Nurshuhada Zainal) yang menerangkan bagaimana untuk menjadi sebahagian daripada komuniti DDK dengan Blockchain World Class Blockchain Platform. Ia menampilkan sesi yang sangat bermaklumat dan membincangkan perkara-perkara berikut:

 1. Lesen DDK Github MIT
 2. prestasi kelajuan Mainnet blockchain core 1.0
 3. Ciri-ciri Laman Web Rasmi DDK
 4. Platform senarai Global exchange
 5. Platform DDK Forum
 6. Explorer 2.0
 7. Ekonomi Decentralized Staking
 8. Program Airdrop Reloaded Decentralized (ARP)
 9. Penilaian semula dan analisis Global DDK
 10. Analisis data CoinMarketCap (CMC)

Oleh sebab itu, jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan DDK, sila pergi ke saluran sokongan kami dan sila terus hubungi saluran Bual-Langsung kami. Sila dapatkan berita terkini dan kemas kini tentang DDK Blockchain dan sila ambil perhatian bahawa anda sentiasa digalakkan juga untuk menyokong saluran DDK Universal Relief Fund (DUREF) kami dengan membuat sumbangan menggunakan DDKOIN/ATAU anda boleh memohon sumbangan ini bagi mereka yang memerlukan.

Kerjasama anda amat dihargai.

Terima kasih.

Yang benar,

Pengurusan DDK


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *