Tahun 2020 masih dibelenggu dengan pandemik Coronavirus dan walaupun, beberapa negara telah menarik semula sekatan pergerakan, penyebaran penyakit tersebut masih berterusan. Oleh sebab COVID-19 tersebar melalui sentuhan serta boleh mencemarkan perantara buat sementara waktu, banyak pihak kerajaan yang telah mengeluarkan notis menggesa orang ramai berhati-hati semasa mengendalikan wang tunai.

Ramai pakar tentang penyakit merasakan bahawa mata wang berdasarkan kertas boleh menyebarkan penyakit kerana ia permukaan yang boleh membawa virus. Perkara yang sama apabila mereka bertukar kad plastik menggunakan tangan untuk meleretkan kad pada mesin. Dalam contoh ini, keperluan mata wang kripto menjadi amat penting dan urus niaga tanpa tunai diperlukan untuk menghentikan penyebaran virus. Menganalisis bahaya dengan pantas, DDK Foundation berusaha bersungguh-sungguh untuk mendapatkan cara membendung penyebaran tersebut dan telah melancarkan DDK Merchant.

DDK Merchant ialah platform edagang yang menerima mata wang digital seperti DDKoin sebagai pembayaran untuk produk dan perkhidmatan yang disenaraikan padanya. Ini menjadikan DDK salah satu mata wang paling kukuh untuk menyokong pembayaran mikro dan mungkin, satu-satunya mata wang digital yang telah melangkah maju untuk menentang penyebaran pandemik COVID-19. Tidak dapat dilupakan perkara di sebalik DDK yang merealisasinya.

Pada hari ini DDK Merchant dikunjungi beribu-ribu orang yang menggunakannya untuk membeli keperluan harian mereka dan membayar dalam mata wang kripto mengikut pilihan mereka. Terdapat juga ramai peniaga tersenarai pada portal yang menawarkan produk dan perkhidmatan mereka melalui dalam talian dan menerima DDK sebagai pembayaran. Ini ialah langkah pertama ke arah kejayaan ekonomi desentralisasi yang dibina dengan mata wang kripto dan segala-galanya telus.

Sekarang urus niaga tanpa tunai diperlukan dan platform DDK menyediakan penyelesaian yang sempurna bagi isu tersebut dalam bentuk DDK Merchant. Ini ialah beberapa fakta dari segi keteknikan dan sebab mengapa ia jimat untuk membeli di DDK Merchant. DDK Merchant menawarkan urus niaga Kripto tanpa sempadan dengan bayaran pemindahan kripto yang rendah dengan hanya 0.01%.

Bukankah itu kemudahan yang kita sentiasa inginkan? Untuk maklumat lanjut, sila lawati pautan ini: https://ddkoin.com/merchant/list

DDK Foundation juga telah memerhatikan bahawa banyak perniagaan telah mengalami kerugian disebabkan oleh pandemik COVID-19 dan DDK Merchant ialah penyelesaian sempurna untuk mereka. Walaupun dengan hanya berada di rumah mereka, mereka masih membeli keperluan harian melalui dalam talian. Banyak perniagaan tidak dapat menyesuaikan diri dengan perubahan pantas ini dan perlu ditutup, tetapi yang tidak ditutup, berakhir dengan keuntungan yang besar. Ini kerana, DDK Foundation menawarkan semua perniagaan peluang yang hebat untuk menggunakan platform dalam talian dan mendapat manfaat dari dunia mata wang kripto.

Pasarkan produk atau perkhidmatan anda kepada beribu-ribu orang yang boleh membayar menggunakan mata wang kripto. Segala-galanya pada DDK Merchant dilindungi dan semua urus niaga selamat. DDK Merchant membolehkan anda menggunakan transaksi peer to peer (P2P) melalui platform DDK Main-Net untuk membeli dan menjual produk. Dengan mendaftar di DDK Merchant bermaksud anda juga berpeluang mempromosikan tawaran perniagaan anda kepada Komuniti DDK yang meluas. Jadi, daftar sekarang dan jadi sebahagian daripada sistem ekonomi ini. Klik pautan di bawah untuk menambah anda pada senarai peniaga:
https://ddkoin.com/merchant/register


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *