“Bilakah masa terbaik untuk memperdagangkan mata wang digital dalam pasaran mata wang kripto?”

Jika anda pedagang kripto, pasti anda telah mendengar soalan bernilai juta dolar ini. Yang menariknya, bukan hanya anda seorang memikirkan soalan ini. Ia sesuatu yang bermain di fikiran setiap pedagang kripto. Secara jujurnya, memperdagangkan kripto sama seperti memperdagangkan aset tradisional. Anda perlu mematuhi peralihan harga mata wang digital. Apabila bercakap tentang strategi perdagangan, masa pemasaran lebih banyak menjadi perdebatan. Paling penting, anda perlu meramalkan turun naik harga untuk mempunyai strategi perdagangan yang kukuh dalam pasaran. Untuk ramalan ini, anda perlu mempunyai analisis pemasaran teknikal dan asas berserta pemahaman mendalam tentang keadaan ekonomi global.

Mengapakah strategi masa itu penting dalam melabur mata wang kripto?

Apabila kami bercakap tentang melabur kripto, kami bercakap tentang secara relatifnya pasaran baharu jadi sentiasa ada sedikit turun naik di sana sini. Tetapi  pasaran baharu juga menawarkan ruang tertinggi untuk perkembangan dan jika anda melabur pada masa yang betul, terdapat peluang tinggi bahawa anda akan mendapat beberapa keuntungan yang cemerlang.  

Apabila melabur dalam mata wang kripto seperti DDK, anda perlu mempunyai pemahaman mendalam bagi platform DDK. DDK unik kerana ia serasi dengan pembayaran mikro dan dilengkapkan dengan platform edagang yang menyokong pembelian dan penjualan keperluan harian (https://ddkoin.com/merchant/list). Ini membuatkannya syiling (coin) yang sangat mudah digunakan. Anda boleh sama ada menggunakannya untuk membeli sesuatu atau menyimpannya dan menunggu sehingga nilainya meningkat. Untuk menunggu sehingga nilainya meningkat, kami menasihati anda untuk mengetahui tentang keselamatan aset digital anda, sejarah harganya dan corak berulang kerana faktor ini akan membantu anda membuat tekaan yang berdasarkan pengetahuan. Lebih banyak anda tahu bagaimana pasaran berfungsi, lebih baik untuk anda dan anda boleh mengambil risiko yang lebih tinggi. Risiko tinggi biasanya disertai dengan pembayaran yang sangat menguntungkan.

Jadi, bila anda boleh membeli dan bila anda boleh menjual?

Jika kami ingin memberi anda jawapan yang ringkas, kami akan memberitahu anda masa terbaik untuk melabur dalam kripto adalah semasa harganya rendah dan menjual semasa harganya tinggi. Jika anda inginkan masa kedua terbaik untuk melabur dalam kripto, maka ia boleh menjadi sekarang masanya. Anda sentiasa boleh mendaftar di forum DDK untuk mempelajari dan mendapatkan kemas kini tentang DDK https://forum.ddkoin.com/register/. Kami tetap mengesyorkan anda membaca kertas putih terlebih dahulu untuk memahami bagaimana platform DDK berfungsi dan apakah manfaat yang kami ada untuk anda. Anda boleh rujuk pautan ini https://ddkoin.com/documentation/DDK_Whitepaper_V1.2.pdf

Di DDK Foundation, kami sentiasa memberikan bahan pendidikan kami berkaitan teknologi blockchain melalui Mutant Blockchain Academy. Anda boleh suka (like) halaman Facebook untuk mendapatkan pemberitahuan tepat pada masanya tentang sesi pendidikan yang kami kerap tawarkan. https://www.facebook.com/MutantBlockchainAcademy/. Itu sahaja untuk artikel ini. Tunggu di blog kami untuk lebih banyak bahan seperti itu.

Sertai komuniti DDK di:

Facebook: http://tiny.cc/45ci8y

Twitter: http://bit.ly/2FrYQIT

LinkedIn: http://tiny.cc/08ci8y

Quora: http://tiny.cc/t9ci8y

Telegram: http://tiny.cc/kadi8y

Instagram: http://tiny.cc/vbdi8yBlog: http://tiny.cc/pgdi8y


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *