Mempersembahkan Sistem Pembayaran Baharu “DDK Merchant” yang Dilancarkan oleh DDK Foundation bagi Membantu Anda Hidup Tanpa Tunai.

Pernahkah anda terfikir tentang usaha sama dalam dunia pembayaran digital dan menggunakan teknologi yang mesra alam sekitar untuk membayar barangan beli-belah anda & perkhidmatan yang diperlukan? Inilah dunia digital yang anda boleh dapatkan tahap Keselamatan yang hebat dengan Teknologi Blockchain! Sebuah tempat yang anda tidak perlu membawa dompet ke mana-mana jua dan semua beli-belah dilakukan menggunakan telefon pintar. Jika itu impian anda, kami teruja untuk memberitahu anda bahawa kini ia telah menjadi kenyataan. Segala-galanya yang dinyatakan sebelum ini boleh didapati dengan DDK Merchant dan paling penting, ia benar-benar jimat untuk membeli-belah di sini. Bagaimana? Ini kerana DDK Merchant menawarkan transaksi Kripto tanpa sempadan dengan bayaran pemindahan Kripto yang rendah dengan hanya 0.01%. Bukankah itu kemudahan yang anda sentiasa inginkan?

Untuk maklumat lanjut, sila lawati pautan ini:

https://ddkoin.com/merchant/list

Jika anda peniaga dengan perniagaan dalam talian, DDK Merchant juga boleh memberi anda peluang yang hebat untuk memasarkan produk atau perkhidmatan anda kepada beribu-ribu orang yang boleh membeli menggunakan mata wang kripto. Ia dilindungi dan semua urus niaga selamat. Ia menggunakan DDKoin sebagai cara pembayaran dan membolehkan anda menggunakan transaksi peer to peer (P2P) menggunakan DDK Main-Net untuk membeli dan menjual produk anda. Dengan DDK Merchant, anda juga boleh mempromosikan perniagaan anda menggunakan Komuniti CRYPTO DDK.

DDK Foundation mengetahui bahawa semua perniagaan hari ini mengalami saat-saat yang sukar. Ini sebabnya mengapa mereka telah memutuskan untuk menawarkan pendaftaran percuma dan tiada bayaran yang dikenakan untuk disenaraikan pada DDK Merchant. Jadi, senaraikan perniagaan anda hari ini dan jadi sebahagian daripada sistem ekonomi yang unik dan bermanfaat ini.

Untuk mendaftar, sila lihat laman web kami di bawah dan tambah anda sendiri pada senarai peniaga: https://ddkoin.com/merchant/register   

(T&C dikenakan)

Untuk Kemas Kini Berita Sertai forum DDK: https://forums.ddkoin.com/ 

Lawati Laman Web DDK: http://tiny.cc/rddi8y 

Sertai komuniti DDK

Facebook: http://tiny.cc/45ci8y 

Twitter: http://bit.ly/2FrYQIT 

LinkedIn: http://tiny.cc/08ci8y 

Quora: http://tiny.cc/t9ci8y 

Telegram: http://tiny.cc/kadi8y Instagram: http://tiny.cc/vbdi8y